Sickened

Okej så något som är rätt coolt i mina ögon är väl att i åttan läste jag en bok som heter "Mamma sa att jag var sjuk", jag blev total förälskad i den, fråga mina högstadiekompisar. I alla fall, så ville jag läsa den igen nu, och visste inte den engelska titeln på boken. Den heter Sickened på engelska, och så råkade jag se att hon växte upp i Columbus, Ohio och att typ hela boken utspelar sig där. Columbus ligger 2 timmar härifrån och sannolikheten att min favoritbok utspelar sig i en stad jag senare i livet (var ju trotsallt 3 år sen) kommer bo nära och besöka är ju knappast stor. I alla fall, när man sitter och letar upp sånt runt 2 på natten så tänker i alla fall jag lite konstiga tankar. Så jag hittade en personlig mailadress till henne och skrev till henne, berättade hur mycket jag gillade boken och att jag tyckte det var lite coolt hela situationen. Så idag fick jag ett svar, ett kort svar: "Come and visit me! :)". Rätt snällt. Ja men nu ska jag fortsätta att vara töntigt glad över att författaren av min favoritbok bor 2 timmar ifrån mig, haha boken är ju en sann historia så det är ju inte bara en författare, hon är ju även huvudpersonen i boken.


Hon på bilden också ju.. hemsk bok, men sån är jag älskar hemska böcker som får mig att gråta. Alexa sa till mig "edda you dont read books that make you cry, and you certainly don't if you know before you start reading that it's gonna make you cry..". Den kommentaren gav hon mig när jag sa att jag vill läsa boken "Pojken som kallades det". Alexa har ett litet biblioktek med böcker på sitt rum, så det är superbra för hon sa att om jag ville ha en bok att läsa så kunde jag låna av henne. Yay!

Ja men nu har jag berättat det för er.

Kommentarer
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

nu är det ju så att du verkligen borde åka och besöka henne!:)

2010-12-26 @ 17:10:21
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: Victoria

Åhh! Denna boken vill jag verkligen läsa! Gillar du verklighetsbaserade böcker som är hemska borde du läsa; "Bakom stängda dörrar" och "Den lilla fången". Riktigt bra böcker. Älskar din blogg föresten, superbra! Men jag saknar dom roliga videorna på dig och din kompis! Ser er framför mig varje gång jag lyssnar på Grenade med Bruno Mars haha.

Nu har jag visst skrivit en massa. Hoppas du haft en underbar jul och får en superbra nyår!

2010-12-26 @ 22:51:03
URL: http://victorialinneaahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0