black friday

Den här veckan är enda veckan som är en "riktig" vecka innan Thanksgiving, förra veckan gick vi måndag-onsdag, den här veckan är måndag-fredag och nästa vecka är måndag-onsdag. Sedan är det Thanksgiving och vi ska tydligen till Columbus på årets shoppingdag(natt), Kristy berättade att man började shoppa runt 12 på natten för att sedan gå runt och shoppa med alla andra galna människor, det är poliser överallt, det är folk som slåss för att få saker dom vill ha.. Det är galet, dom har köer som kan räcka runt flera parkeringar.. Hon sa att det var årets bästa dag, jag ÄLSKAR att min familj är shopping-galna. Jag ser framemot den dagen! Tror det är den 25 november. Blackfriday kallas den.

Black Friday has been a longstanding tradition in Ohio. Shop till you drop the day after Thanksgiving seems to be just as much of the holiday as turkey and canned cranberry sauce. - så beskriver en tjej Black friday.

Ska nog köpa lite julklappar och sånt då!

Tänkte sätta mig och färglägga lite strax eftersom varenda människa i sverige sover, och alla amerikanare verkar ha bättre för sig än att sitta vid Facebook.. Så ingen mening för mig att sitta här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0