OVA-UGGS

Okej, så min träning.

Det gick helt okej, mitt singlestunt ville verkligen inte fungera idag, men så lånade Courtney (flyern) en tjejs Power Balance band och helt plötsligt satte vi det 5 gånger i rad.. Och hon trodde inte ens på dom, hon sa att det var små plast band med stickers i.. haha men vad hon blev motbevisad!! Hon kände en så stor skillnad att hon till och med försökte få hennes mamma att köpa ett. I början av den här veckan hade jag inte hört ett ord om dom där, men nu har nästan varenda människa ett..

Jag fick mina uggs idag!!!!! Och jag älskar dom så otroligt mycket



är dom inte vackra? och dom är dom skönaste skorna som suttit på min fot någonsin! :) Courtney tyckte att jag skulle ha dom imorgon.. Men jag vet inte riktigt haha.. det är lite för varmt för uggs just nu, jag vet att det är sommarskor egentligen eller vad man ska kalla dom men ja.. Det ska bli över 20 grader imorgon så... Ska försöka få Tiffany att hämta mig imorgon för det känns konstigt att åka buss med uggs nu.. haha

I alla fall, jag stannade kvar efter min träning för att kolla på Junior 4/5, efter som Kristy hade hand om deras träning ikväll.. Det var en tjejs födelsedag, så hon tog med sig cupcakes till alla, super gott!

Nu är jag hemma och jag tänkte hämta min tvätt som ligger nere sen igår, och sen MOT SÄNGEN! godnatt alla mina små läsare. och grattis hampus till körkortet :)





Kommentarer
Postat av: Mamma

Hienot kengät! Vilka fina uggs! Nice boots!

2010-10-15 @ 17:43:53
Postat av: Anonym

superfina!

2010-10-15 @ 22:15:57
Postat av: SANNA

Åh så avundsjuk jag blir på dig!! Du verkar ha det helt awesome därnere! :D Jag önskar nästan jag åkt ner som utbytesstudent istället för att vänta till nästa år och åka som au pair :P Hur fick du till den där snygga bakgrunden på bloggen btw? :)

2010-10-15 @ 22:23:16
URL: http://simplyfabulous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0