kvällsmys utomhus

Gokväll, en liten kvälls uppdatering här.

Vi spenderade hela kvällen ute på våran uteplats med en brasa och grillad mat. Det var revbensspjäll, potatismos (som var galet god), lite grönsaker och bröd. Hur gott som helst, dock frös man ihjäl. När alla ätit upp och Kristy och Todd gått in så stannade jag och Alexa och Kiah utomhus. Dom är dom roligaste och galnaste människorna någonsin, haha krigade med sina jäkla pinnar som brann, tävlade vems pinne som kunde brinna längst och massa annat trevligt man kunde skratta åt. Rätt underhållande sådär 9 på kvällen, vi gick såsmåning om in igen, för att äta glass och nu sitter jag på mitt rum, alexa är på sitt rum och Kiah är nere i sitt rum och läser sin bok.

Imorgon är det Tiffany Longfellow min kära homeroom-bästis, och treble chorus kompis födelsedags fest! 17 år blir hon på söndag! Det kommer bli så galet awesome, hon är en av dom roligaste människorna här borta.. Förutom när hon äter choklad, hon blir helt galen.. haha fast det är också rätt roligt. I alla fall, hennes födelsedagsfest, jag har ingen present än men det fixas! Förhoppningsvis imorgon, annars får hon den senare!

Jag har fixat FB och windows live messenger - appar till min ipod, vilket känns awesome, allt jag behöver nu är en blogg.se app och jag är glad! ;) nej, ingen blogg.se-app här inte.. det sög ju lite

men nu tänkte jag gå in på hulu.com och kolla på lite film! Peace out

Kommentarer
Postat av: natalie

kan du inte göra en liten beskrivning på vilka personerna är? typ alexa och kiah, jag har ingen aning vilka de är :) lättare att förstå alltihopa isf! :)

2010-10-16 @ 16:28:52
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0