Picture-day @ OVA

Jag har precis varit och tagit lag-bilder på gymmet. Imorse vaknade jag runt 8 eftersom vi vid 9 åkte till en buffe (som jag inte kommer ihåg namnet på) och åt frukost. Det fanns verkligen ALLTING där, vi beställde omeletter, man fick gå till ett ställe där en tjej gjorde dom, så fick man bestämma vad man ville ha på. Jag tog Cheddar-cheese, bacon och skinka. Gott, tog även lite macaroni-cheese och bacon. Sen tog jag lite konserverade fruktbitar som var asgott.. Mättare har jag inte varit på länge.

Efter frukosten åkte vi till gymmet, Youth-laget var redan där och var klara att börja fotografera. Nästa ut var Juniors, sedan Senior 4, Senior 5 och sedan var det äntligen våran tur. Medans jag stod och fixade mig/väntade på att det skulle bli mitt lags tur så var Senior 4 laget vid speglarna samtidigt. Jag och en tjej insåg att vi hade matchande lår, alltså att dom hade samma form. Lite udda men så var det faktiskt.


matching-thighs! haha gillar ni mina boots till min dräkt? :p Min kjol är jätte kort..


Jag och mina nyfunna kompisar. Dräkten dom har är dom nyaste som vi har i gymmet, dom är i glansigt material och har rhinestones på dom. Och min är 10000 år gammal, men jag tror Senior 2 laget är laget som får nya dräkter nästa år.

När det var vår tur så radade vi upp oss och tog bilder en och en, vi hade tre poser vi skulle göra och sista var valfri. Sedan ville Clara, Leanna och Courtney ta en grupp bild med mig så det gjorde vi också. Var jätte roligt! Eller ja. Sedan var det lag kortet, jag står i mitten på mittersta raden. Jag tror kortet blev bra, och jag ska visa dom för er när jag får dom i mailen. Vi tog dom enskilda korten på en grön bakgrund, så när vi får dom på mailen så kan vi lägga till vilken bakrund och sånt vi vill ha på bilden. Blir lite roligare då.


jag och Courtney innan våra kort.


senior-5's gruppbild, där ser ni även den gröna bakgrunden som vi tog bilderna på oss själva på.

Jag är så himla trött nu, helst skulle jag bara vilja ligga hemma och ta det lugnt kanske kolla över min engelska lite.. Men jag vet inte vilka planer vi har, tror Alexa har någon dansgrej ikväll. Får se om jag orkar, skulle vara roligt eftersom deras dansuppvisnings-grejer är roliga att kolla på. Men om det tar för lång tid så tänker jag inte göra det.. Återkommer senare när jag vet vad som hittas på!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Olet niin hyvännäköinen kaikissa kuvissa. Toivottavasti me saadaan sitten niitä kans.

Puss, puss!

2010-10-30 @ 23:00:32
Postat av: carolina

Jätte fin på korten :)

2010-10-31 @ 00:25:58
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0