Dansdansdans i pittsburgh

Så försvann jag lite mystiskt för ett par dagar. Men nu är jag tillbaka. Det är nämligen så att jag 5 minuter efter att ha uppdaterat min blogg fick veta att jag hade ca en timme på mig att packa ihop mina saker för det blev att spendera natten i Pittsburgh. Alexa hade ju dans-camp där den här helgen och jag trodde att Kristy skulle hämta upp henne på lördagen men det var tydligen två dagar så då tog hon med sig mig och vi bodde på hotell sista natten.

Men innan vi började den 2,5 timmar långa resan så gick vi till OVA-tävlingen i Parkersburg, eller det var alla OVA lag (utom mitt och youth) + 2 lag från någon annan förening. Det gick väl hyfsat för alla lag, inget lag hade någon motståndare så det var mer som en dress rehersal. Men non-traveling lagen fick i alla fall för första gången tävla. När tävlingen var över så åkte jag och Kristy. Vi stannade vid en mack för att tanka och bestämde oss även för att köpa något att dricka. De hade något starbucks-liknande där inne så vi köpte en varsin dryck, för mig blev det en Frozen Chai som var typ det godaste ever. När vi kom till hotellet så la vi våra grejer på hotellrummet (som vi delade med två andra familjer) och sen gick vi och åt på Don Pablos tror jag det hette. Var en mexikansk resturang som var rätt god, åt en Soup and sallad. Som var en kycklingsoppa och en stor sallad där skålen bestod av ett gigantiskt nachochip. Till efterätt så fick vi något som såg ut som en pirog (utan innehåll) som simmade runt i typ syraps liknande gegga. Det ingick egentligen bara i Kristy's och Alexa's mat men dom var snälla och gav oss alla. I alla fall, när vi ätit en och insett att dom var rätt goda så googlade Alexa upp kalori innehållet i en servering av dom (vi är osäkra på hur många en servering är) innehöll över 1000 kalorier.. Är inte det rätt sjukt? Så alla ni som försöker gå upp i vikt, ät sånt ;) haha

Efter det gick vi till gymmet på hotellet för att träna lite, jag sprang/gick i 15-20 min och jag svettades som en .. eh.. svettig person? Nej men det var äckligt och jag kände mig så himla otränad. Men det ska bli varmt nu i veckan så det kanske blir en springtur eller så?

Idag gick vi upp runt 6 och de fick till och med ställa fram frukost åt oss speciellt för frukosten hade inte börjat än (vilket hotell har inte frukost kl 7 liksom??). Och sen åkte vi mot stället där Alexa hade dans. Vi trodde att det var närmare hotellet så vi hade planerat IKEA (SVENSKA KÖTTBULLAR OCH GODIS!!)och lite outlet shopping, men eftersom det var en bit ifrån så satt vi och kollade på ca 300 barn/ungdomar dansa i 8 timmar.. Inte det roligaste jag gjort men jag har blivit kär i Lyrical och Balett.

För er som inte vet vad Lyrical Dans är riktigt så är det en blandning mellan ballet och jazz och det är väldigt svårt för mig att beskriva. Men för er som är nyfikna eller har tråkigt, kolla HÄR för en längre och bättre beskrivning. Och för er som inte orkar läsa här är ett video exempel.


Lyrical Dans. Lite liknande balett.

Tråkigt att inte dansstudion i sverige där jag bor har varken balett eller Lyrical.. Men det löser sig, jag är ju lite gammal att börja också.. I alla fall, så vi kom dit runt 8, de hade lite olika lektioner, bland annat, lyrical, balett, jazz, hiphop, stepdans, och annat. Kan inte minnas allt, och det var klart halv 5.. Då gick vi och åt mat på Boca Di Beppo som är en italiensk resturang som fungear så att en rätt räcker till 3 personer om det är en liten tallrik. Dom stora räcker till runt 6 personer. Så man bestämmer sig tillsammans om vad man vill äta och beställer in för att sedan dela på det. Vi åt pasta med köttbullar och pasta alfredo. Gott gott och sen åkte vi hemåt. Vi stannade på bensinmacken igen för att köpa något att dricka igen. Blev en frozen chai igen.

Men nu blir det sängen för det är skola imorgon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0