Good times with my friends

Har haft en amazing dag med Jessica och Taylor.

Vi åkte först in till hennes mammas jobb, biblioteket lite utanför min skola. Där fick vi uppgiften att måla en elefant och en orm på en stor pappskiva (hade en mall, liten en). Så det underhöll vi oss med och inte klagade vi, det var ju svalt och skönt där. Vi vart dock inte helt klara då vi var tvugna att åka halv 5. Vi vart lite oseriösa på slutet och det slutade med att vi hade en "kleta färg på varandra" krig, haha ja vi är rätt barnsliga ibland.


Så skulle elefanten se ut.


Där är våran halvklara elefant, vi är så random, vi målade liksom inte klart en del utan vi började något för att sen mitt i börja på någon annan del.




Jag och Jessica kanske inte var bäst på att måla, men vi var då bäst på att blanda ihop den perfekta färgen.

hehe hitta en bok om sveriges kultur. haha var bakom glas så jag kunde inte kolla i den. hah

När vi sen kom in i bilen igen hade den stekheta solen värmt upp ALLT i bilen, det var så varmt att när jag nuddade något med metall (tex på min väska) så brände jag mig. Det var 35 grader här idag så ja att ha fönsterna nerrullade hjälpte inte för det blåste bara in supervarm luft.

Vi åkte till hennes mormors hus och vi tänkte värma vår fryspizza som vi hade med oss men dom vägrade sätta på ugnen då de inte har AC i deras hus, så hennes morfar var snäll och åkte och köpte pizza åt oss. Så medans vi väntade hoppade vi ner i poolen. Pizzan kom och vi blev inte mätta på den 8bitars pizza han köpt, så vi åt resterna av deras middag + glass. Haha, sen mer poolbad, lekte någon färglek. Gick ut på att två personer höll den trejde som i en vagga, och så bestämde dom två som höll i den trejde en färg utan att den som var hålld visste vilken det var. Så skulle den tredje personen gissa vilken färg, vid varje fel så doppa dom ner en i vattnet, gissade du rätt färg så slängde dom runt dig så du gjorde en bakåtkullerbytta i vattnet. Kul lek, svårt för den som gissar om dom valt en svår färg. haha, sen lekte vi toothpaste, så en person står i ena änden av poolen och dom andra två i den andra. Personen på andra sidan står med ryggen mot och säger ett ämne, tex färger. Dom andra två ska tänka på en färg och så börjar personen som är på andra sidan ropa ut färger, säger hon/han din färg så måste du så tyst som möjligt ta dig över till andra sidan (där personen som ropar ut färger är) och nudda en viss grej och säga Toothpaste innan personen som ropar ut saker når dig och kan ta dig. Roligt, haha i alla fall när jag och Jessica totalägde ut Taylor 3 gånger i rad.

Så var det dags att åka hem, men när vi kom hem till mig så kom glassbilen, jag och Taylor vart jätte glada för ingen av oss har någonsin sett en amerikansk glassbil for real och aldrig köpt en. Så ja det gjorde vi, haha det var rätt coolt precis som i film.


Vi och glass gubben, haha han sa att massa människor tog kort med honom och att han tydligen fanns överallt på FB (fast han har inte ens en)



I scream, you scream, we all scream for ice cream!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0